İPTV Güncel Ücretsiz M3u Listeleri -24.08.2022 - İPTV - GÜNCEL M3U LİSTELERİ

İPTV Güncel Ücretsiz M3u Listeleri -24.08.2022

  

exxen iptv m3u 2022,sinirsiz iptv m3u 2022,exxen m3u 2022,güncel m3u listesi 2022,güncel m3u listesi

canlı skor,taraftarium 24,canlı maç izle,taraftarium, canli mac izle,netspor,jojobet tv,canlı maç sonuçları,maç izle,marsbahis tv,imajbet tv,bedava mac izle,bein sport izle,selçukspor canlı maç izle

Hem bilgisayarda, hem telefonda hem de  televizyonlarda stabil çalışan güncel m3u iptv arıyorsanız bu yazımda sizlere başta türkiye olmak üzere tüm avrupa kanallarını aynı zamanda SD ve 4k kalitede olan m3u yayınlarını ücretsiz ve güncel şekilde izlemeniz için bedava m3u IPTV sunan sitemizi tanıtacağım. 
Web sitemizde güncel m3u link buldunuz ama linkleri nerede ve nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz kesinlikle karamsarlığa düşmeyin isterseniz bir android boxda isterseniz bir bilgisayarda isterseniz iphone veya anroid'de istesenizde bir smart tv televizyonunuzda izleyebilirsiniz izlemeden önce bir takım araç ve gereçlerinde yüklü olması gerekir en başında 10 Mbps internet hızı olması gerekir.

Mobil Android/iOS'ta IPTV bağlantıları veya m3u listesi nasıl izleriz ?

Mobil için en iyi IPTV m3u liste uygulamaları, Android ve iPhone iOS sistemlerinde çalışan akıllı telefonların yanı sıra Windows cihazlarda çokça kullandığımız bilinen VLC player (video oynatıcı) uygulamasıdır.
1) Google Play Store , Apple Store telefonunuzun işletim sistemine gore link üzerinden uygulama bağlantısına tıklayın.
2) Yükle butonuna basın, indirmeye başlayın ve kurulum bitene kadar bekleyin.
3) Kurulum bittikten sonra uygulamayı açın.
4) Sağ üstte, medya seçeneğine tıklayın Ardından Ağ konumunu aç'a tıklayın
5) Web sitemizden kopyaladığınız m3u linkini yani bağlantısını URL alanına yapıştırıp aktif edebilirsiniz kısa ve öz anlattım daha detay için youtubede çeşitli videolar bulunmakta...

Bilgisayar'da M3u Bağlantılarını Nasıl İzleriz ?


Yine VLC Player üzerinde örnek veriyoruz alternatif olarak ott playeride kullabilirsiniz son zamanda baya populer olmuş durumda..
1) VLC Player indir sitesinden programı indirin ve sonrasında program açın
açılan programda sol üstte ortam adlı butona tıklayın dosya aç butonuna tıklayın web sitemizden indirdiginiz m3u dosyasını açın sonrasında kanalları otomatik aktif olacaktır.
2) Kanal değişimi ise görünüm butonuna tıklayın ve oynatma listesini açın bütün kanallar orada gözükecektir.

Samsung Smart TV'de Smart IPTV uygulamasına m3u çalma listesi nasıl izleriz.


1) Smart TV'nize Smart IPTV kurun ve uygulamayı açın kurulumdan önce uygulama ücretlidir ücretini ödeyip aktif edebilirsiniz alternatif olarak son zamanda popüler olan ssiptv yi ücretsiz şekilde kullabilirsiniz.
2) Sonrasında https://siptv.eu/mylist/ sitesine gidiniz sitede mac adresiyle alakalı 2 kısım bulunmakta buralara mac adreslerimizi yazacağız peki bu mac adreslerimizi nereden buluruz ? televizyonda uygulamayı actığımızda karşımıza gelecektir. 
3) Mac adreslerimizi 2 kısımdan oluşan kutucuğa girdikten sonra ''Delete'' adlı butona tıklayın sonrasında web sitemizden güncel m3u linkini kutucuğun içerisine yapıştırın. Sonrasında SEND adlı butona tıklayın ve işlem basarıyla gerçekleşti televizyonunuzdan kapat aç yapın ve sonrasında kanallar gelmiş olacaktır. keyifli seyirler.

IPTV kanallarını takılma ve kesilme sorununu 


Bu sorunların birçok nedeni vardır konuya örnek vererek başlayalım başta internet hızınız Mbps yukarı olsun aynı anda m3u linkini çok sayıda insanların kullanması mümkün değildir. bir bilgisayar, telefon veya tvde m3u listesi aktif olarak izleniyorsa ikinci bir yerde açmak mümkün olmayacaktir paylaştıgımız yayınların çogu 1 kullanıcı içindir bunun için bolca m3u listeleri paylaşmak için çaba sarfediyoruz. ve indirdiğiniz m3u listesinin sunucusununda kalite olması gerekir. 

Dikkat 

Bu web sitesinde herhangi bir video barındırmıyor ve yayın yapmıyoruz, yalnızca halihazırda internet üzerinde olan  IPTV bağlantılarını  kontrol edip sizlere YENİDEN PAYLAŞIYORUZ. Tüm telif hakkı sahiplerini, bu sitede yer alan bağlantı ve linklerin  başka bir web sitede barındığını bilmelisiniz.

Aşağıdaki DOWNLOAD Butonuna tıklayarak sorunsuz şekilde indirebilirsiniz.

SPONSORUMUZ

https://sho4k-tv.com


                                                          

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Merheba Ben Bu son 24 ağustos ip tv sinde türkiyenin kanallarını bulamamaktayım yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içerisinde mevcut biraz daha dikkatli bakarsanız göreceksinizdir.

      Sil
    2. YAV İNSTA VER GÖRÜNTÜLÜ ARİYİM BAKIYOM YOK

      Sil