YASAL UYARI - İPTV - GÜNCEL M3U LİSTELERİ

YASAL UYARI

Guncelm3ulisteleri.blogspot.com'u kullanmadan önce bu sayfa içerisinde  yer alan yasal uyarıları dikkate almanız ve servislerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz. guncelm3ulisteleri.blogspot.com web sitesine giriş yaptığınız an itibariyle ve hizmetimizi kullanmaya başlatığınızda aşağıdaki tüm şartları kabul etmiş sayılırsınız;

Kullanıcı Sorumlulukları (Responsibilities of Users)

Guncelm3ulisteleri.blogspot.com web sitesi içerisinde yaptığınız , ihbarlar ve  yorumların tümünden bizzat sorumlusunuzdur. Ortaya çıkabilecek herhangi bir yasal durum halinde guncelm3ulisteleri.blogspot.com kullanıcı hareketleri sebibiyle sorumlu tutulamayacaktır.

Web sitesi dışı bağlantılar ve sunulan ücretsiz bedava içeriklerin kullanımıyla ilgili tüm sorumluluk bir kullanıcı olarak size aittir. Virüs,trojen,keylogger  gibi mutlaka yapılması gereken kontrollerin tekrardan yapılması tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır.

Guncelm3ulisteleri.blogspot.com kendi içerisinde yer vermiş olduğu hiçbir yazılım veya yazılım sağlayıcısının garantisini sunmamaktadır. Kullanmak istediğiniz listeler ve araçlar sonucunda ortaya çıkacak maddi ve manevi zararlar durumunda web sitemizden hak talep edilemez.

Gizlilik Politikası sayfasında yer alan tüm gizlilik şartları bu web sitesini ziyaret eden ve kullanan kullanıcılarımız için geçerlidir.

Guncelm3ulisteleri.blogspot.com , sunmuş olduğu ücretsiz m3u listelerinin ve araçların ücretlendirilmesi veya haber verilmeksizin yayından kaldırılması hakkına sahiptir.

Görüş, öneri, şikayet ve telif hakkı ile ilgili mesajlarınız için bizlere aşağıdaki mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

hahahag477@gmail.com


ip tv yasal mı ip tv nedir yasal mı


Yorum Gönder

0 Yorumlar